Παρακαλούμε περιμένετε

Μονοπολάτα - Ληξούρι - Κεφαλλονιά +698 187 9883 info@oikodomi-anakainisi.gr

Τοποθέτηση πλακιδίων - Οικοδομικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις Σπιτιών

    Βρίσκεστε εδώ!
  • Αρχική
  • Τοποθέτηση πλακιδίων

Είτε θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο, την κουζίνα ή τον υπαίθριο χώρο σας, έχουμε την τεχνογνωσία για να κάνουμε τη δουλειά σωστά.

Κατανοούμε ότι η τοποθέτηση πλακιδίων μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση, γι' αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις αισθητικές προτιμήσεις, τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής τους

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι η εγκατάσταση πλακιδίων είναι ανθεκτική, μεγάλης διάρκειας και οπτικά ελκυστική. Έχουμε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πλακιδίων, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών υλικών, χρωμάτων, μοτίβων και φινιρισμάτων, για να εξυπηρετούμε διάφορες σχεδιαστικές προτιμήσεις.
Η τοποθέτηση πλακιδίων απαιτεί υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας για να διασφαλιστεί ότι το τελικό προϊόν είναι επίπεδο, σωστά ευθυγραμμισμένο και οπτικά ευχάριστο. Η εταιρεία μας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να εγκαταστήσουμε διαφορετικούς τύπους πλακιδίων, όπως πλακάκια δαπέδου, πλακάκια τοίχου, επενδύσεις τοίχου και πλακάκια εξωτερικού χώρου.
Η εταιρεία μας GREKOΔΟΜΗ σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και εξατομικευμένο χώρο.Σας καθοδηγούμε ώστε να επιλέξετε σχέδια, χρώματα και φινιρίσματα που ταιριάζουν με τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τον τρόπο ζωής σας. Επίσης σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού και τις βέλτιστες πρακτικές.