Παρακαλούμε περιμένετε

Μονοπολάτα - Ληξούρι - Κεφαλλονιά +698 187 9883 info@oikodomi-anakainisi.gr

Θερμοπροσόψεις - Οικοδομικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις Σπιτιών

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας θερμοπροσόψεις, προστατεύοντας το κτίριο σας από τις καιρικές συνθήκες και βελτιώνουμε την ενεργειακή απόδοσή του.

Η εμπειρία μας και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σας προσφέρουμε προηγμένες λύσεις για την αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου σας.

Η θερμοπρόσοψη προστατεύει το κτίριο από τη βροχή, τον άνεμο και την υγρασία, μειώνοντας τη φθορά και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του.

 Η θερμοπρόσοψη αυξάνει την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες και βελτιώνοντας την θερμική μόνωση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και κλιματισμό.

Παρέχει ομοιόμορφη επιφάνεια χωρίς ραφές ή αρμούς, ενισχύοντας την όψη του κτιρίου. Επιπλέον, προσφέρει μεγαλύτερες επιλογές σχεδίασης καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα, σχέδια και υφές