Παρακαλούμε περιμένετε

Μονοπολάτα - Ληξούρι - Κεφαλλονιά +698 187 9883 info@oikodomi-anakainisi.gr

Επισκευές - Οικοδομικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις Σπιτιών

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις πιο πρόσφατες τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι το σπίτι σας θα είναι λειτουργικό και όμορφο.

Αν αναζητάτε επισκευές σοβάδων - επιχρίσματα υψηλής ποιότητας, η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ειδικευόμαστε στις επισκευές όλων των τύπων ζημιών από ρωγμές και τρύπες μέχρι ζημιές από υγρασία και άλλα.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις επισκευές σοβατίσματος και έχει την τεχνογνωσία για την επισκευή κάθε είδους ζημιάς. Στόχος μας είναι ένα λείο και γυαλισμένο φινίρισμα.
Δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς οι επισκευές μπορεί συχνά να είναι μια αγχωτική και άβολη διαδικασία για τους ιδιοκτήτες. Σας παρέχουμε σαφείς και ακριβείς εκτιμήσεις για να ελαχιστοποιήσουμε τις διακοπές στην καθημερινή σας ζωή κατά τη διαδικασία της επισκευής.
Η εταιρεία μας GREKOΔΟΜΗ σας εγγυάται ότι ολοκληρώνουμε τις επισκευές γρήγορα και αποτελεσματικά, ελαχιστοποιώντας την αναστάτωση στους κάτοικους του σπιτιού. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σε όλη τη διαδικασία επισκευής.