Παρακαλούμε περιμένετε

Μονοπολάτα - Ληξούρι - Κεφαλλονιά +698 187 9883 info@oikodomi-anakainisi.gr

Οικοδομικές κατασκευές - Οικοδομικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις Σπιτιών

Ειδικευόμαστε στο να ζωντανέψουμε το σπίτι των ονείρων σας με την εξαιρετική ποιότητα, την ακεραιότητα και την επιμέλειά μας.

Η κατασκευή ενός σπιτιού είναι μια πολύπλοκη και συναρπαστική διαδικασία και απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.Στην εταιρεία μας, ειδικευόμαστε στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και έχουμε μεγάλη εμπειρία ώστε να δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την οικοδομική κατασκευή ή την ανακαίνιση που επιθυμείτε.

Σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού ώστε να αποκτήσετε ένα σπίτι με βάση τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Η εταιρεία θα συνεργαστεί στενά μαζί σας ώστε να δημιουργήσούμε μια προσαρμοσμένη κάτοψη και να επιλέξουμε φινιρίσματα και υλικά που ταιριάζουν στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε μια κατασκευή μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την αντοχή, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, όπως βιώσιμη ξυλεία, ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα και πόρτες και ανθεκτική στέγη και επένδυση.
Η δομική ακεραιότητα ενός κτιρίου είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και τη μακροζωία. Στην εταιρεία μας GREKOΔΟΜΗ είναι προτεραιότητα μας, η κατασκευή συμπαγών, ανθεκτικών κατασκευών που πληρούν τους οικοδομικούς κώδικες και κανονισμούς.
Τα επιτυχημένα κατασκευαστικά έργα απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό, οργάνωση και διαχείριση. Η κατασκευαστική εταιρεία μας δεσμεύεται να παραδίδει τα έργα εντός χρονοδιαγράμματος και εντός του προϋπολογισμού, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Ξυλότυπος - Καλούπια

Η επιλογή των κατάλληλων καλουπιών από ξύλο (ξυλότυπος) ή μέταλλο είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή κατασκευή σκυροδέματος σε κάθε κατασκευαστικό έργο.

Χτισίματα

Η δουλειά μας είναι να χτίσουμε τις γερές βάσεις που μπορούν να κάνουν την ιδέα σας πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι ένα ασφαλές και σταθερό σπίτι είναι το θεμέλιο για ακμάζουσες οικογένειες και ακμάζουσες κοινότητες.

Επιχρίσματα (Σοβατίσματα)

Επιχρίσματα με άψογο φινίρισμα που προσδίδουν εξαιρετική αισθητική και προστασία στα κτίρια Η εμπειρία μας και η χρήση τεχνολογικών καινοτομιών μας επιτρέπουν να δημιουργούμε ποικίλα επιχρίσματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Επισκευές

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ειδικευόμαστε στις επισκευές όλων των τύπων ζημιών από ρωγμές και τρύπες μέχρι ζημιές από υγρασία και άλλα.