Παρακαλούμε περιμένετε

Μονοπολάτα - Ληξούρι - Κεφαλλονιά +698 187 9883 info@oikodomi-anakainisi.gr

Λιθόχτιστες κατασκευές - Οικοδομικές Κατασκευές - Ανακαινίσεις Σπιτιών

Κατανοούμε ότι η κατασκευή λιθόχτιστου τοίχου είναι μια επένδυση που απαιτεί εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια

Στην εταιρεία μας, είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να προμηθεύουμε πέτρες υψηλής ποιότητας και να χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές κατασκευής για να δημιουργήσουμε ανθεκτικές και οπτικά εντυπωσιακές λιθόχτιστες μάντρες.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή λιθόχτιστων τοίχων και έχουμε εκτενή γνώση των διαφόρων τύπων πέτρας και των ιδιοτήτων τους. Αυτό περιλαμβάνει γνώση της ανθεκτικότητας και της αντοχής στην ολίσθηση διαφορετικών τύπων πέτρας, καθώς και των αισθητικών τους ιδιοτήτων.
Με την αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα, πολλοί ιδιοκτήτες αναζητούν φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές δόμησης. Η χρήση υλικών τοπικής προέλευσης, η μείωση των απορριμμάτων και η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας είναι μερικές από τις πρακτικές δόμησης της εταιρείας μας.
Με την πάροδο του χρόνου, μια λιθόχτιστη κατασκευή μπορεί να απαιτεί συντήρηση ή επισκευές για να διατηρήσει την ομορφιά και τη δομική της ακεραιότητα. Η GREKOΔΟΜΗ σας προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για να διασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν φαίνεται όμορφο και διαρκεί για τα επόμενα χρόνια.